Emlak Konut Şehit Vedat Barceğci Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanında ulusal ve uluslar arası standartları Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda takip eden, alanında fark yaratmış, Saygın, bilimsel temelli, yüksek kalite standardını yaygınlaştırarak; evrensel ve ahlaki değerleri yüksek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun programlar hazırlamak, sorun çözebilen, özgüveni yüksek, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, doğa dostu, yaratıcı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven, ilkokula hazır mutlu bireyler yetiştirmek için sağlıklı, güvenli, huzurlu ve mutlu bir ortam oluşturmak.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:00 13:00-18:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: EKO-OKUL PROJESİ HAREZMİ EĞİTİM MODELİ ORMAN OKULU PROJESİ

WEB - https://sehitvedatbarcegcianaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇEŞEHİR 2. KISIM MAH. 50.YIL CAD. NO4 BAHÇEKENT BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri -